2 måneder er gått!

Jeg har litt vansker for å skjønne at det har gått så fort.... Jeg er jo så flink å nyte hver dag så jeg føler at jeg har fått mye ut av tiden som har gått frem til nå men likevel så flyr den ifra meg!

Livet som 2barnsmor er helt fantastisk!! Selvfølgelig, det er våkenetter og dager hvor jeg er mørkeblå under øynene, men jeg storkoser meg! Er mye kaféturer og trilleturer så prøver så godt jeg kan å finne på en liten ting hver dag slik at jeg nyter hjemmedagene 100% ;)

Formen er kjempefin! I går trillet jeg 1 MIL og bekkenet er 99% bra igjen. Er så deilig å kunne gå igjen og så fort været tillater det så lar jeg bilen stå hjemme :) sånn sosialt sett så har jeg ei venninne som bor rett oppi svingen. Hun fikk en liten gutt 3 uker etter meg så vi er mye sammen :) har også kusinen til mannen som også fikk en liten gutt samme dag som meg (litt moro når de er tremenninger), pluss 2 barselgrupper :p så nok av koselige damer som jeg bruker mye tid sammen med :)

Lillebror er en bedagelig liten fyr :) han sover, koser, spiser og koser litt til ;) han har slitt en del med magen og reagerer en del på ting jeg har spist.. Men nå, 8 uker etter fødselen har jeg funnet hele lista, så er et litt kjedelig kosthold for min del, men alt for at lillemann skal ha det bra ;)

Han veide 4300 gram og var 53 cm lang på 6ukerskontrollen, så han er ikke like stor som storebror men han følger sin egen kurve :) regner med han er ca 5 kilo nå og 56-57 lang kanskje? Vi har ihvertfall begynt å bruke 56 i klær nå, men han har en del i 50 som fortsatt passer. Etter manmaen endret kostholdet sitt så sover han ca fra 19:30 og frem til morgenen med ammepauser rundt midnatt, mellom 2 og 4 og så mellom 6 og 8 igjen. Så er heldigvis bare en gang på natten og så tiiidlig på morgenen igjen. Funker for meg ;)

Storebror er verdens skjønneste!!! Ikke sjalu i det hele tatt og han forguder lillebror :D så jeg er heldig som har fått det så knirkefritt :) men det kommer sikkert litt mer etterhvert som de begge blir eldre ;)

Så en liten update om tingenes tilstand :) blir ikke noe blogging, men nå var jo dette en blogg for å skrive ned tankene mine i prøvetiden og svangerskapet, men jeg kommer nok til å oppdatere litt innimellom likevel ;)

- håpefull -

2 kommentarer

Siv Helene

23.09.2012 kl.14:05

Gratulerer med den lille gutten :) Jeg blogger også om svangerskapet.. Er i uke 37 nå.. Vil gjerne følge bloggen din.. Men det er kanskje ikke like intr for deg og lese min om svangerskap nå som du allerede har født ?

Men om du vil så legg igjen eposten din så sender jeg deg en invitasjon til bloggen min :) Ha en fin dag :)

baby2012

09.10.2012 kl.09:01

Denne kommentaren har gått meg hus forbi! Vil gjerne følge bloggen din jeg :) charlottesr@Hotmail.com

Skriv en ny kommentar

baby2012?

baby2012?

1, Fredrikstad

Jeg er en jente i begynnelsen av 20årene, som etter 8 prøve perioder, endelig har klart å bli gravid med nummer 2! Fra før av har vi storebror på 4 år <3 Foreløpig termin i August 2012 :)

Kategorier

Arkiv

hits